Dolf Dekking | TOER DIE KAAP

Laden Evenementen

Dolf Dekking | TOER DIE KAAP

Het prachtige Zuid-Afrika wordt ook wel de ‘Regenboognatie’ genoemd vanwege de enorme variëteit aan kleuren, culturen en tradities. Je hebt hier uitgestrekte woestijnen, imposante bergen en ook glooiende wijngaarden. Het land is een aantrekkelijke mix van waanzinnig mooie landschappen,wildlife en cultuur enerzijds en en veel luxe anderzijds. Wij hebben een hele afwisselende rondreis uitgezet waarin uiteraard het autorijden centraal staat maar de andere mooie dingen van dit land ook volop aan bod komen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Na meer dan 12.000 km te hebben gereden hebben we onze favoriete routes gebundeld tot een prachtig Driving Event. Highlights in deze tour zijn onder andere een tocht door het Kaapse Schiereiland met Kaap de Goede hoop en de geweldige Chapman’s Peak drive. We gaan verder naar het West Coast national park, een prachtig groot moerasgebied langs de kust. We trekken via de Cederberg Mountain naar een wijnresort waar we uiteraard een proeverij hebben en blijven overnachten. We reizen verder naar de beroemde wijnstreken Paarl en Franschhoek.

We gaan naar Hermanus om een walvis tour te maken. In deze periode van het jaar zwemmen de walvisvrouwtjes met hun jongen dicht voor de kust. We gaan met een ranger de zee op om ze te spotten. Na een overnachting op een mooi golfresort trekken we verder naar een prachtig privewildreservaat waar we zullen overnachten in sfeervolle lodges. Je gaat hier kennismaken tijdens de gamedrives in open 4×4 jeeps met de big five die hier leven. Dit gaat onder leiding van je eigen ranger. We dineren en lunchen midden in het park tussen de wilde dieren. Een ervaring die je nooit meer gaat vergeten.

Een van de mooiste bergpassen ter wereld gaan we rijden met onze 4×4 voertuigen, de Swartbergpas. Deze pas biedt enorm veel verschillende landschappen en is echt een route die je eens in je leven moet hebben gereden. Daarna rijden we verder door de Karoo woestijn. Dit is een prachtig overgangsgebied tussen de groene kuststrook en de wijnroute. We eindigen onze reis in het mooie Stellenbosch, midden in het beroemde wijngebied. Vanuit hier kan iedereen zijn eigen reis gaan voortzetten of met ons mee terug naar Kaapstad voor de terugreis.

VOOR WIE?
Voor diegene die van avontuur en van autorijden houden. Op deze reis zie je in 7 dagen ongelooflijk veel van de Kaap van Zuid Afrika . Na 12.000 km te hebben verkend hebben wij een mooie mix onze favoriete routes gemaakt. Wij zijn liefhebbers van sportief autorijden in de mooiste omgevingen die we kunnen vinden. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

augustus 15 2020

Details

Start: 15 augustus @ 17:00
End: 22 augustus @ 18:00
Cost: €3150
Evenement Categories:
Evenement Tags:,
Website: Visit Event Website

Venue

Kaapstad

Kaapstad, Zuid-Afrika

+ Google Maps

Organisator

Dolf Dekking
Phone: 0655884484
Email:
Website: Visit Organizer Website