Porsche Foundation Tour

Laden Evenementen

Porsche Foundation Tour

Het jaar beginnen met een goede basis

De winter is voor veel Porsche liefhebbers afzien. De trouwe vierwieler staat in de garage te wachten op beter tijden, net als zijn baasje overigens Tijd om het jaar goed te beginnen met twee prachtige dagen sturen over fantastische wegen in een verrassende omgeving. We nemen u mee op een tweedaagse trip die u een goede basis geven voor de rest van het jaar.

Na in 2012 te zijn begonnen met het starten van het jaar met de Porsche Krokusrit werd de roep vanuit de ‘die-hard’ deelnemers steeds groter om een weekend op pad te gaan zodat ook andere gebieden kunnen worden aangedaan in plaats van de noordelijke drie provincies.
Al in 2020 wordt samen met Porsche een concept ontwikkeld om twee dagen op stap te gaan. De Porsche Foundation Tour is een tweedaagse belevenis waar gezelligheid voorop staat en waarbij u optimaal kunt genieten van de Porsche en de ontluikende natuur die de lente biedt.

Deze rit is toegankelijk voor iedereen die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Of het nu een splinternieuwe 911 betreft of een klassieke 356, iedereen is welkom. Belangrijk is dat u een leuke ontspannen uitje heeft waarbij behalve de voorliefde voor het merk Porsche de gezelligheid voor op staat.

Ontspanning en gezelligheid

Voorwaarde bij al onze evenementen is een zeer toegankelijke atmosfeer met alle aandacht voor gezelligheid en de sociale aspecten.
Daarnaast dient dit weekend een ontspannen karakter te hebben waarbij u als deelnemer optimaal kunt genieten van Porsche en omgeving. In de lengte van de routes is hier dan ook rekening mee gehouden. De Porsche Foundation Tour zal uit vier routes bestaan die over prachtige secundaire wegen worden gereden.

Na de ontvangst zal iedereen de route uitgereikt krijgen en op pad worden gestuurd. De lunch, diner en overnachting op een prachtige locatie zijn uiteraard inbegrepen en maken een essentieel onderdeel uit van de ervaring die u gaat beleven.
U krijgt alle gelegenheid om de omgeving te verkennen en de routes te rijden. Er is geen tijdselement gekoppeld aan de routes zolang u maar op tijd binnen bent voor de lunch en diner.

Kortom een prachtig initiatief om de Porsche jaar weer mee te beginnen.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events

Voor de Foundation Tour worden vier prachtige routes uitgezet waarbij de pracht van de ontluikende natuur maximaal tot zijn recht zal komen en u vollop kunt gaan genieten.
Dat betekent vele kleinere wegen door de natuur en dorpjes waarbij we door het tweedaagse karakter grenzen kunnen overschrijden en u optimaal kunt genieten van de rijeigenschappen van uw Porsche.

Omdat dit evenement over twee dagen is verdeeld zult u 4 routes gaan rijden. Vanaf de startlocatie zal de eerste route u naar een lunchlocatie brengen. Daar staat een uitgebreide lunch voor u klaar om met een volle maag aan de tweede route te beginnen.
U eindigt de dag op een mooie locatie waar na het inchecken een een drankje het diner voor u zal klaar staan. Hier zal de gezelligheid de boventoon vieren en kunt u uitgebreid met de andere deelnemers gedachten en ervaringen uitwisselen.
Op de tweede dag gaat u na een goed ontbijt onderweg voor de derde route die in de tweede helft van de ochtend een uitgebreide koffiestop zal bevatten. Even de benen strekken en een goede kop koffie met eventueel een kleine snack of gebakje doen een mens goed zodat u vol goede moed aan de laatste route kunt beginnen.
Vroeg in de middag komen we dan op de eindlocatie waar een zeer uitgebreide lunch met alles er op en eraan zal worden geserveerd. Hier kunt u op uw gemak nog nagenieten en napraten waarna iedereen ruim op tijd de reis naar huis kan aanvaarden. Zo bent u de zondagavond niet te laat thuis.

 

Net als andere tourritten van Stichting 911Events is ook deze rit geen rally of race en dus kan iedereen op zijn gemak de rit volbrengen
De route zal worden gereden volgens een routebeschrijving met het bolletje-pijltje systeem inclusief geschreven aanwijzingen waarbij er rekening is gehouden dat ook de ongeoefende navigator deze route zonder problemen zal kunnen rijden. Niets is vervelender dan meerdere malen verkeerd rijden en we zien alle deelnemers ook graag weer met een grote glimlach op het gezicht weer bij de finish terug.

 

Jaarlijks worden nieuwe routes uitgezet waardoor de Foundation Tour ieder jaar weer nieuwe verrassingen voor de deelnemers op zal leveren.
Kortom een prachtige start van het nieuwe seizoen.

 

Adres

De eerst volgende Foundation Tour start bij:

 

zaterdag 08 mei 2021

Porsche Centrum Groningen
Bornholmstraat 25
9723 AW Groningen

mei 08 2021

Details

Date: 8 mei
Time: 09:00 - 17:00
Evenement Categories:
Evenement Tags:, , ,
Website: Visit Event Website

Venue

Porsche Centrum Groningen

Bornholmstraat 25
Groningen, Groningen 9723 AW Nederland

+ Google Maps

Phone:

050 85 37 911

Visit Venue Website